Wedstrijd verslag(en) van Dames 1

...
Verslag: BBQ Time Tjoba D1 - Rensa Family Orion D1
Gespeeld: 12-10-2023

Deze zaterdag was de rit voor de verandering wat korter dan die van de afgelopen wedstrijden. Voor het eerst dit seizoen mochten we namelijk spelen in sporthal De Zon; onze thuisbasis. We namen het op tegen Rensa Family Orion DS1, een team dat we net als onze tegenstanders vorige week zijn tegengekomen tijdens de voorbereidingen. Laten we het maar niet te uitgebreid over deze wedstrijd hebben ;). We hadden dus wat recht te zetten en zo gingen we de wedstrijd van afgelopen zaterdag in. De eerste set van de wedstrijd begon wat wisselvallig. Beide kanten zaten er goed bij, maar lieten soms ook wat steken vallen. Toch wisten wij door te drukken met een sterke serve en sleepten we de eerste set binnen. Met focus de tweede set in; dat was de opdracht. Al snel kwamen we op een voorsprong en wisten we het zakelijk af te maken met een setstand van 25-09. En iedereen weet wat dat betekent: RONDJE! Aangekomen bij de derde set zaten we helemaal in de goede flow. Dit keer geen rondje, maar we eindigden alsnog met een mooie stand van 25-10. Nog 1 set te gaan, en ook die begonnen met een voorsprong. Orion kwam in de laatste fase van de set gevaarlijk dichtbij. Toch namen wij weer de overhand en de 4-0 was binnen! Wat een wedstrijd hebben we gespeeld. Met focus, een sterke serve, een goede pase, mooie aanvallen en een solide blok liep alles als een geoliede machine. Maar boven alles hadden we ook heel veel plezier, en dat is ook super belangrijk! We zijn erg trots op de 4-0, en kunnen niet wachten om dit door te zetten naar de volgende wedstrijden. Bekijk nu een korte samenvatting van de wedstrijd op Youtube! De video is gemaakt door Marius Verwoert (MVvolleybal). https://www.youtube.com/watch?v=m2AROEDr12c&ab_channel=MariusVerwoert Aankomende zaterdag spelen we om 16:30 tegen Prima Donna Kaas Huizen DS1. Leg jij samen met ons deze wereldreis af? Het wordt vast een spannende wedstrijd, dus we kunnen de aanmoediging goed gebruiken!

Klik hier om het verslag te lezen met eventueel fotos!